Анализ сайта kinoshka24.blogspot.ru
Яндекс.Метрика

СТОРІНКИ БЛОГА

вівторок, 1 березня 2016 р.

"ДЕДПУЛ"

Заснований на коміксах Marvel про одного з найбільш незвичайних анти-героях. Дедпул розповідає історію спецназівця Уейда Уїлсона, який став найманим вбивцею. Після того як він був підданий жахливому експерименту, Уейд отримує здатність прискореного зцілення і бере собі ім'я Дедпул. Озброєний новою силою і нестандартним почуттям гумору, Дедпул починає полювання на людину, яка майже зруйнувала його життя.
Райан Рейнольдс каже, що Дедпул стане останнім героєм коміксу, якого він зіграє. Проте він зізнається, що погодиться на сиквели і камео, пов'язані з Дедпула. Продюсери підтвердили, що робота над сіквелом вже почалася, і новий фільм буде кросовером за участю Гамбіту і Людей Ікс. З урахуванням того, що перезапуск «Фантастичної четвірки» (2015) провалився в прокаті, наступний фільм про Дедпула займе місце його сиквела.

2 коментарі :

  1. Очікування сильно завищені, цей фільм на 3 з 5. Я обожнюю фільми Марвел, франшизи Людей-ікс і пригоди. Чекала, що гумор буде жорстким і цинічним, я не ханжа. Але фільм розчарував, не дотягли ні головного героя, ні лиходіїв, ні гумор, ні сарказм. Знала б в кінотеатр не пішла ...

    ВідповістиВидалити
  2. Колишній спецназівець, а нині найманець по врегулюванню дрібних проблем, Уейд Вілсон, гострий на язик, але в загальному не поганий хлопець, який любить свою дівчину, дізнається страшну новину - у нього рак. Поступово слабшаючи він приймає рішення покинути улюблену, позбавивши тим самим її від турбот догляду за тяжкохворим і прийняття його смерті. Але нове знайомство дає надію, він приймає рішення скористатися шансом ...

    Райан Рейнольдс методично йшов до створення персонального фільму про героя, в образ якого ненадовго заліз ще в 2009 році. Він повірив у цього персонажа, почав крутити цю ідею. Віра, як відомо, може створити диво, а може і погубити ідею. В даному випадку дива не сталося.

    Режисер Тім Міллер, в минулому мультиплікатор, швидше за все здивував продюсерів, в числі яких і сам Рейнольдс, концептами. Так, вони швидше за все були дуже хороші, якщо вже затьмарили очевидні сценарні огріхи і той факт, що у постановника немає взагалі ніякого досвіду зйомок повнометражного художнього фільму. Герой спочатку балакучий і манери, в першій появі йому навіть довелося зашивати рот, і це вичерпно показано в фільмі. Але робити з цих рис остов картини було помилкою.

    Вілсон не затикається ні на хвилину, він говорить по справі і без, кривляється і баламутить так, що через двадцять хвилин стомлює. Не зрозуміло, спочатку планувалося обтяжити глядача міксом нескінченного гумору (якості від "маячня" до "дикий регіт") і неприродного екшна з жорстокістю. І якби все крутилося тільки навколо героя в червоному, але сюди пришили два рукави в особі металевого Коллоса з російським корінням і потужну супертін.

    В цілому виглядає сиро, і нудно, не дивлячись на кілька якісних жартів. Обрана манера оповіді оригінальна, але не сприяє сприйняттю саме такого матеріалу. Обраний рейтинг не зрозумілий, і якщо вирізати три сцени, його законно можна було б змінити на PG13, з урахуванням російського перекладу, який втоптує в бруд Хартію перекладачів.

    Очікування були великими, порівняння з першим Піпца невиправдані, чутки про продовження незрозумілі.

    ВідповістиВидалити

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.